Partners

SPS-NIP

De Advieswinkel is opgenomen in het register van SPS-NIP als organisatie waar je relevante ervaring kunt opdoen als psychologiestudent. Hier zijn we uiteraard erg trots op!

Fonds Psychische Gezondheid financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Hun doel is nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken. Zij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Daarnaast geven ze voorlichting over psychische problemen en initiëren ze diverse activiteiten om hun doelstelling kracht bij te zetten. Tenslotte geven ze via Korrelatie hulp en advies aan mensen, via telefoon, mail of chat. Kijk voor al hun werkzaamheden op www.psychischegezondheid.nl en www.korrelatie.nl.

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw Vennep. Cordaan richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Cordaan biedt ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Huisartsenpraktijk Dokters Amsterdam is een dependance van Westerdokters. Het is een moderne praktijk met een innovatieve aanpak en ruime inzet van e-health oplossingen (webapplicatie, e-consult en dokter online) die de toegankelijkheid van de praktijk vergroten.

De praktijk bevindt zich in het centrum van Amsterdam bij de Roeterstraat, tegenover de Universiteit van Amsterdam. De praktijk is daarom makkelijk bereikbaar voor studenten en de bewoners van de Plantage- en de Weesperbuurt.