Samenwerkingen

De Advieswinkel staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Wij bundelen graag onze krachten. Een samenwerking kan inhouden dat wij bezoekers naar uw organisatie doorverwijzen, u uw bezoekers naar ons doorverwijst of dat wij samen een activiteit organiseren. Ook voor andere samenwerkingsmogelijkheden staan wij open.
Samenwerken of meer weten? Mail naar info@de-advieswinkel.nl.

Huidige partners

SPS-NIP

De Advieswinkel is opgenomen in het register van SPS-NIP als organisatie waar je relevante ervaring kunt opdoen als psychologiestudent. Hier zijn we uiteraard erg trots op!

De Nationale Denktank

Het idee van De Advieswinkel is ontstaat naar aanleiding van De Nationale Denktank 2013.

Fonds Psychische Gezondheid

Dit fonds financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Zij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Daarnaast geven ze voorlichting over psychische problemen en initiëren ze diverse activiteiten om hun doelstelling kracht bij te zetten.

Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam steunt De Advieswinkel door het jaarlijks aanbieden van subsidie waardoor onze stichting zijn werk goed kan blijven doen.

Frisse Gedachtes

Frisse Gedachtes probeert het studentenwelzijn te verbeteren door het aanbieden van chatgesprekken met psychologiestudenten of ervaringsdeskundigen en het organiseren van events en wandelingen. Wij werken samen om het studentenwelzijn in Amsterdam te verbeteren.

Team ED

Met Team ED hebben wij een nauwe samenwerking, waarin wij elkaar ondersteunen in onze bezigheden door wederzijdse betrekking bij activiteiten.