Psycholoog-vrijwilligers Advieswinkel

Marthe van Bronkhorst

Hey! Ik ben Marthe van Bronkhorst, en ik heb vorige jaar de master Neuropsychologie aan de VU afgerond. Hiervoor heb ik slaap- en droomonderzoek gedaan in Amerika, dat was natuurlijk een droom. Maar naast onderzoek doen ben ik graag in contact met mensen en luister graag naar hun verhalen - de mooie, maar ook de verdrietige. Als vrijwilliger ben ik het 'taalmaatje' van een Syrisch gezin en hoor ik heel wat die verhalen. Ik wil altijd proberen een luisterend oor te zijn, en iemand bij wie je je op je gemak voelt. En nu hoop ik dat op professionele manier te doen bij de Advieswinkel!

Merel Koopmans

Ik ben Merel Koopmans, in 2016 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in de richting van de klinische kinder- en jeugdpsychologie. Ik hou van sporten en avontuur, van koken (en eten!) en ben een actieve reiziger.

Belangrijk vind ik dat psychische zorg toegankelijk en laagdrempelig is voor iedereen. Hoewel dat in Nederland nu flink in ontwikkeling is, is er nog veel te doen! Daar wil ik me graag voor inzetten.


Sanne Tuynman

Ik ben Sanne Tuynman, 24 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met de masteropleiding Gezondheidszorgpsychologie: Klinische Psychologie. Ik vind het leuk om naast mijn studie de geleerde gespreksvaardigheden ook in de praktijk te oefenen; vandaar mijn enthousiasme voor de Advieswinkel. Bovendien vind ik het belangrijk dat de drempel tot het zoeken van psychologische hulp verlaagd wordt. Ik denk dat het voor iedereen fijn kan zijn om af en toe te praten met een objectief persoon; om je hart te luchten, om de zaken voor jezelf op een rijtje te zetten, of om samen na te denken over hoe je een probleem gaat aanpakken.

Lisanne van Hagen

Ik heb net de master klinische psychologie op de Vrije Universiteit afgerond, en ben momenteel druk aan het solliciteren naar een baan als psycholoog. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van twee wetenschappelijke artikelen naar aanleiding van mijn bachelor- en masterscriptie. Tijdens de studie heb ik me ingezet voor onderzoek naar behandeling van depressie bij GGZ-instelling Arkin en liep ik stage bij een polikliniek voor angst en depressie. In de tijd die ik over houd, vind ik het leuk om uit eten te gaan en weekendjes weg te plannen.

Het mooie aan de Advieswinkel is de laagdrempeligheid en de vrijblijvendheid voor bezoekers. Voor mij persoonlijk is het een mooie manier om meer ervaring op te doen met mensen met uiteenlopende hulpvragen en samen met collega-vrijwilligers te sparren over de beste aanpak tijdens een gesprek.

Manon Vollebergh

Hoi! Ik ben Manon Vollebergh en ik heb net mijn bachelor psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na de zomer ben ik begonnen met mijn master klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor deze master doe ik een onderzoeksstage bij de KNVB, waar ik onderzoek doe naar sportgerelateerde hersenschuddingen. Naast mijn studie en mijn vrijwilligerswerk hier vind ik het erg leuk om dagjes weg te gaan met vrienden. Ik vind dat de Advieswinkel een belangrijke organisatie is binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, omdat iedereen hier op een vrijblijvende, anonieme en laagdrempelige wijze welkom is.